گلونی: نقش نشانک در کتابخوانی

شاید سؤالی در ذهنتان نقش ببندد که خب با یک قطعه روزنامه بریده شده هم می‌توان برای کتاب نشانک درست کرد. چرا اینقدر اصرار برای دریافت نشانک؟

پایگاه خبری گُلوَنی، بهاره حاصلیان: در دنیای مد، طراحی و دکوراسیون یک کلمه تخصصی وجود دارد به نام « اَکسِسوری».

اکسسوری در زبان انگلیسی به این معنا است که جزیی به شئی اضافه می‌شود برای استفاده مفیدتر و کاربردی‌تر.

ولی اصطلاح اکسسوری‌ در دنیای مد، کمی متفاوت از معنی خود کلمه می‌باشد. به این ترتیب که هر شئی که به صورت «تزئینی» به شئ دیگری اضافه شود، اکسسوری محسوب می‌شود.

اکسسوری‌ها زنانه و مردانه دارند. بعضی از آنها نیز بین خانم‌ها و آقایان مشترک است. مثلاً خانمی که کوله‌پشتی می‌خرد و یک عروسک خرسی کوچک به آن وصل می‌کند.

این عروسک خرسی می‌شود همان اکسسوری و البته از نوع زنانه.

یا آقایی به دسته سوییچ ماشینش، یک شئی وصل می‌کند که فقط جنبه تزئینی دارد یا ممکن است شامل آرم ماشینش باشد، که می‌شود اکسسوری مردانه.

عینک آفتابی، هم برای خانم‌ها و هم برای آقایان اکسسوری محسوب می‌شود و مشترک است.

مشکل از اینجا به بعد است

تا اینجای قضیه اکسسوری‌ها مشکلی ایجاد نمی‌کنند. مشکل از زمانی بروز پیدا می‌کند که، وسیله فقط به دلیل اکسسوری‌اش خریداری شود.

مثلاً فردی کیفی را بخرد فقط به دلیل منگوله‌ای که به آن آویزان است. یا فردی خانه‌ای را برای خرید انتخاب کند فقط به دلیل اکسسوری‌هایی که در آشپزخانه وجود دارد و دیگر محله یا فضای خود خانه برایش مهم نباشد.

شاید تصور کنید امکان ندارد چنین افرادی وجود داشته باشند.

اما باید این خبر مسرت‌بخش را به شما بدهم که این نمونه از آدم‌ها وجود دارند. غیر از نمونه‌هایی که مثال زدم، نمونه جدیدالظهوری نیز وجود دارد که دقیقاً مطابق دنیای مد پیش رفته‌است.

این گونه نوظهور در عصر روشنفکری و تفکر و مطالعه از «کتاب و کتابخانه» بعنوان اکسسوری در خانه‌اش استفاده می‌کند.

یعنی کتابخانه مجهز و به روزی دارد اما حتی یک صفحه از هیچ کتابی را هم مطالعه نکرده‌است و فقط به دلیل ژست و اکسسوری متفکرانه‌ای که به خانه می‌دهد، آن را در خانه‌اش دارد.

نشانک

از همه مهمتر همیشه تعدادی کتاب روی میز عسلی وسط اتاق پذیرایی‌شان وجود دارد. و روی هم نامرتب چیده شده‌اند که به بیننده این تصور را می‌دهد، که صاحبخانه همین چند لحظه پیش مشغول مطالعه کتاب ها بوده است. برای تکمیل این حس در بیننده و همچنین زیبایی و فشنی اکسسوری‌اش حتماً وسط هر کتاب یک «نشانک» نیز وجود دارد.

این نشانک‌ها به وفور در کتابفروشی‌ها موجود است. زیرا بسیاری از انتشارات، تبلیغات خود را روی آنها می‌زنند و به صورت اشانتیون روی کتاب ارائه می‌دهند.

به همین دلیل این روزها اگر گذرتان به کتابفروشی‌ها بیفتد، تعداد زیادی آدم می‌بینید که اگر کتاب می‌خرند، نه به دنبال مطالعه که به دنبال خرید نشانک و اکسسوری برای خانه‌شان هستند.

و اگر کتابفروشی نشانک مورد نظر را نداشته باشد. آنها نیز کتاب را نخواهند خرید.

شاید سؤالی در ذهنتان نقش ببندد که خب با یک قطعه روزنامه بریده شده هم می‌توان برای کتاب نشانک درست کرد. چرا اینقدر اصرار برای دریافت نشانک؟

اگر این سؤال را از آن افراد بپرسید به شما خواهند گفت: «بله فکر خوبی است. پس باید توجه کرد که روزنامه به زبان انگلیسی باشد که کلاسش بیشتر باشد».

پایان پیام

گلونی: نقش نشانک در کتابخوانی

CopyRight Original Article منبع اصلی و رعایت قانون کپی رایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *